Varoitus, vain tosimakean ystäville!

Taikina I:
150 g valkoista suklaata
100 g voita
2 munaa
2,5 dl sokeria
1.5 dl jauhoja
1 tl vanilja sokeria

Taikina II:
100 g tummaa suklaata
75 g voita
1 muna
1,5 dl sokeria
1 dl jauhoja

Valmista ensin vaalea taikina. Sulata valkoinen suklaa ja voi vesihauteessa tai mikrossa. Anna hieman jäähtyä. Lisää sokeri sekoita tasaiseksi ja anna sokerin osittain sulaa. Lisää kevyesti vatkatut munat. Sekoita lopuksi joukkkoon jauhot ja vaniljasokeri.
Valmista toinen taikina samalla tavalla.
Levitä vuokaan pohjalle vaaleaa taikinaa, väliin tummaa ja pinnalle vaaleaa. Jos haluat marmorimaisia raitoja vetele veitsellä taikinaa pohjasta ylöspäin.
Paista reilu 30 minuuttia 175 asteessa. Kakun kuuluu olla sisältä uunista otettaessa hyvin kosteaa.